Open menu

 

Waar duurzaam groenbeheer aan moet voldoen staat weergegeven

 

 • De Bolster V.O.F. , Epe (biologische groenten-, kruiden- en bloemenzaden )
 •   Hoeve Vertrouwen , Wieringerwaard (ekologische bloembollen)
 • Wilbrord Braakman , Schagen (ekologische bloembollen)
 • Info over biologische bloemen en  http://www.biogids.nl/
 • Loek Gorris / Eco-care , Eefde (creatieve ecologische tuinontwerpen)
 • De Kleine Aarde , Boxtel (oa. ecologische voorbeeldtuinen)
  Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijzen (VELT) - vooral actief in België; ook afdelingen in (Zuid)Nederland
   

  Stichting Oase ˆ‘ð
  Landelijk netwerk dat zich inzet voor meer natuurrijke tuinen en parken en heemtuinen, op alle mogelijke locaties 'van biotoopschaal tot landschapspark'. Oase heeft op het eigen terrein in Beuningen (bij Nijmegen) een informatiewinkel en fantastische tuinen met een grote vijver, een vlinderheuvel en een leembouw-paviljoentje. De stichting geeft ook een inspirerend kwartaaltijdschrift uit: Oase.

  Stichting Oase, Kloosterstraat 5a, 6641 KW Beuningen. 024-6771974, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Wilde Weelde
  Dit is een Vakgroep Natuurrijke Omgeving: een vereniging van vakbekwame mensen en bedrijven, die deskundig zijn in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van natuurrijke tuinen, parken en landschappen. Bij Wilde Weelde zijn veel ecologisch werkende hoveniers en tuinarchitecten aangesloten, maar ook planten-, zaad- en boomkwekers en andere adviseurs en specialisten.
  Het zijn mensen met meestal kleinschalige bedrijven voor wie ecologisch groen geen modeverschijnsel is, maar een bewuste keuze. Contactgegevens van de aangesloten leden staan op de website!

  Vakgroep Wilde Weelde, Reigerlaan 63, 1241 EC Kortenhoef. 035-6565859, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.