Duurzaam MBO
≡
Open menu
Home
Doel DMBO-site
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Goede initiatieven in Nederland
Ambassadeurs van DMBO
AVG-verklaring
Werk mee!
Manifest
Contact
Over DMBO
Visie en missie
Wie zijn we
Doelstellingen en strategie
Geschiedenis DMBO
Symposia
Duurzame doeners
Gastlessen
Duurzaam MBO Advies
Kennisbank
Planet
People
Profit
Concepten
Nieuwe economieën
Smart & intelligent
Games
Wedstrijden
Aangeraden boeken
Filmpjes
Duurzame ideeen
Duurzame producten
Check lists
Ideeen van jongeren
HBO / WO
Lesmateriaal
Duurzaamheid bij Groen & Welzijn
Duurzaamheid bij Techniek
Duurzaamheid bij Handel e.d.
Duurzaamheid in opleidingen
Keuzedelen duurzaamheid in het beroep
On line cursus duurzaamheid
Lesprogramma klimaatbewustzijn
Lessen bij burgerschap
Politiek
Sociaal
Kritisch consumentschap
Vitaal burgerschap
Loopbaan
Fuctioneert als werknemer
Duurzaamheid op de stageplek
Duurzame loopbaanbegeleiding
Certificaat A en B
Stellingen voor debat
Keuzedeel
Keuzedeel duurzaamheid in het beroep
Verdieping keuzedeel duurzaamheid in het beroep C/D
Bedrijfsvoering en WSA
Bedrijfsvoering
Whole school approach
De sustainabul
Documenten en filmpjes van het KWIC
Checklists
Nieuwsbrieven
Overzicht nieuwsbrieven
Aanmelden voor de nieuwsbrief
SDG's
De SDG's en Unesco
De 17 doelen in het onderwijs
Inner development goals
Duurzaam bouwen
Circulair bouwen
De energietransitie in het MBO
Zoeken in Duurzaam MBO
Zoeken
Duurzame horeca
Inleiding algemeen
In balans
Water en voeding
De wereldbevolking
Het broeikaseffect
Werk met duurzame energie
Werk en denk in cirkels
Materialen
Sensoren en ICT
Creativiteit
Werk samen
Geen invloed
Inleiding horeca
Assortiment horeca
Processen horeca
Energie horeca
Inrichting horeca
Apparatuur Horeca
Verpakkingen horeca
Schoonmaak horeca
Checklist horeca
Milieu-aspecten horeca
Afval horeca
Voedselverspilling
Innovaties in de horeca
Duurzame hotels
Vul de checklist in en vervolg de opdarcht zoals is aangegeven in de mail die je retour krijgt.
Horeca checklist
Naam
*
Invalid Input
E-mail
*
Invalid Input
Om- verpakkingen minimale besparing
1
2
3
4
5
Invalid Input
Schoonmaakmiddelen schadelijk
1
2
3
4
5
Invalid Input
Schoonmaakmiddelen overdadig gebruik
1
2
3
4
5
Invalid Input
Voedingsmiddelen niet biologisch
1
2
3
4
5
Invalid Input
Eieren niet scharrel
1
2
3
4
5
Invalid Input
Groeten, aardappels, fruit zonder aandacht voor productie en vervoer
1
2
3
4
5
Invalid Input
Koelingen / vriezers E-merk
1
2
3
4
5
Invalid Input
Apparaten energie verslinders
1
2
3
4
5
Invalid Input
Kooktoestellen en ovens op elektra
1
2
3
4
5
Invalid Input
Afval ongescheiden
1
2
3
4
5
Invalid Input
Afval minimale besparing
1
2
3
4
5
Invalid Input
Verwarming verlichting zonder aandacht voor energie-aspecten
1
2
3
4
5
Invalid Input
Gas minimale besparing
1
2
3
4
5
Invalid Input
Elektra minimale besparing
1
2
3
4
5
Invalid Input
Water minimale besparing
1
2
3
4
5
Invalid Input
Waterafvoer zonder naar de AmvB te kijken
1
2
3
4
5
Invalid Input
Duurzame (groene) stroom geen
1
2
3
4
5
Invalid Input
Afwassen oude afwasmachine veel water en hoog energie-verbruik
1
2
3
4
5
Invalid Input
Afzuiginstallatie voldoet niet aan voorschrifen
1
2
3
4
5
Invalid Input
Ontdooien warmhouden zonder aandacht voor energie-aspecten
1
2
3
4
5
Invalid Input
Frituren zonder aandacht voor energie-aspecten
1
2
3
4
5
Invalid Input
Koken, bakken, braden zonder aandacht voor energie-aspecten
1
2
3
4
5
Invalid Input
Milieuzorgsysteem geen zorgsysteem
1
2
3
4
5
Invalid Input
Servies, bestek en decoratie zonder aandacht gekozen
1
2
3
4
5
Invalid Input
Verzend
Reset
Details
Hits: 14615